Vasárnapi vitamin testnek és léleknek

PicMonkey CollageA ma reggeli üres időmben halkan csendben kiosontam a konyhába, és reggeli gyümölcslevet készítettem narancsból, vérnarancsból és grapefruitból. Mire férj felkelt, a kezébe nyomtam a poharat, koccintottunk és nevetve boldog vasárnapot kívántunk egymásnak. 

A jóga egy új ajándék az életemben. Már többször próbáltam, de csak egy hónappal ezelőtt sikerült megszeretnem és ráéreznem. Valami egészen fantasztikus dolgokat művel a testemmel. Erős vagyok tőle, hajlékony, energikus, könnyednek érzem magam utána, és semmim nem fáj tőle. A titka tényleg a mély belégzés és a lassú kilégzés. A légzés bámulatos dolgokra képes! Hála az otthoni tornavideóknak, rátaláltam Adriene jógavideóira és vlogjára! A kellemes tornákhoz eredeti személyiség társul.  Elmondhatom, velem Ő szerettette meg a jógát. A 30 napos tornáinak a felénél tartok.

A vasárnapok tompa csendje pedig az egyik legkellemesebb érzés az életemben. Külföldön töltött éveim során minden hétvégén dolgoztam. Elhatároztam akkor, ha valaha újra közel leszek a családomhoz, és lesz szabad hétvégém, akkor azért örökké hálás leszek! Nem hogy közel vagyok a családomhoz, hanem lett egy sajátom! Becsukom a szemem, és mélyen szippantom be vasárnapi húsleves és a frissen mosott ruhák öblítő illat keverékébe. Igazi vasárnapi boldogság!!! Namaste!:-)

Leave a Reply