Kedves Férjem!

Persze azért szeretlek! 🙂

Ezt a posztot neked írom életem leghosszabb perceiről. Ezek azok a percek, melyek két időpont közt telnek el; amikorra ígéred, hogy hazaérsz, és amikor valójában megérkezel. 

Amikor azt mondod, hogy 5.30-kor megérkezel, és még 5.45-kor sem vagy sehol. Úgy érzem, hogy öt évet öregszem minden öt percben. Leginkább a kutyával érzek ilyenkor együtt, aki az ajtó előtt ülve feszülten figyel, és minden kis zajra csóválja a farkát. 5.30-tól percenként hatvanszor nyújtogatom a nyakam a homokozóból, és amikor nyugtázom, hogy nem, az nem te vagy, csalódottan elkészítek egy újabb homokfagyit, hátha gyorsabban telik az idő. Mire megérkezel, úgy nézek ki, mint a Lajhár a Jégkorszakból.

Ha jól emlékszem ezekben a percekben tanultam meg fejen állni, és ilyenkor a teljes jógalégzés is csődöt mond.

Tudom, hogy nem játszol az idegeimmel, hogy te sem tudod kiszámítani a forgalmat és a buszjáratokat. Azt is, hogy keményen dolgozol, és igyekszel hozzánk haza, hálás is vagyok érte. Én pedig erős vagyok, simán ellátom magunkat egyedül hosszú órákig, akár napokig, amikor egyetemen vagy, de NEM ABBAN AZ ÖT PERCBEN! Öt perccel azután, hogy elmondásod szerint itthon kellene lenned, én megtört és magányos leszek.

Köszönöm, hogy ezt megérted!

Feleség

UI.: Három nap egyetem után, a várva várt üzenetben amikor azt írod, hogy beugranál egy sörre a csoporttársakkal, az felér egy tőrdöféssel. Persze tudom, hogy menned kell, mert sosem mész sehová, család, munka, tanulás az életed, plusz kell a levezetés a kemény napok után. Legalább amikor ilyenkor visszaírok, hogy RENDBEN, akkor igazán fejlődik a belátó – és tűrőképességem, és jó feleségnek érzem magam. 🙂

Halló! Miért ilyen nehezek ezek az ötpercek, miért tűnnek ötvennek? UGYE VAN MÉG VALAKI, aki hasonlóan érez?

1 Comment on Kedves Férjem!

  1. Anna
    2018-04-28 at 12:33 (1 évvel ago)

    Bizony, van. 😉😁

    Válasz

Leave a Reply