Június, én így szeretlek!

Játszótéri vizezés egy Bence feliratú vödörrel 🙂

Szeretem a nyarat! A nap engem igazán aktívvá, kreatívvá, élettel telivé varázsol. Mindig tele vagyok tervekkel a nyár elején. A nyár csak ilyen. Ki tudja merre sodor, hová repít? Ha június, akkor nekem máris egy zsáknyi tervem van. Többek között a következők. Júniusi tervek és minden ami erről a hónapról eszembe jut:

Cseresznye, meggy, dinnye, dinnye és dinnye

Jöhetnek kilószámra! Heti két fordulót jelent ez a piacra, de megéri!

Gyümölcsleves

Nekem az egyszerű dolgok szoktak a legkevésbé sikerülni. Nem tudok finom gyümölcslevest csinálni. Ezen a nyáron addig csinálom és próbálok ki új recepteket, míg egyszer csak jó lesz! 🙂

Apák napja

Ha minden jól megy, akkor Szabi addigra túléli, és sikeresen teljesíti a második vizsgaidőszakot, és ismét köszönthetjük köreinkben! Megérdemli majd az ünneplést.

Strand

A kerületünkben felújították a strandot, a héten talán leteszteljük Kolossal. Még mielőtt megkezdődik az iskolai szünidő. Az a tervem, hogy heti egyszer strandnapot tartunk majd. Leginkább akkor fog működni, ha el tud aludni a szabadban.

Bikini (body)

Tudjátok? Adott a tested, húzz rá bikinit és kész a bikinibody! 🙂 Szeretek bikiniben lenni, és szeretem az anyatestem is minden kisebb hibájával! 🙂

Ventilátor

A panelban főkellék! Kolos előszeretettel bekapcsolja, majd ijedtében elfut onnan! Ugyanez a műsor a porszívóval is! 🙂

Hosszú esték

Szeretem, mert amikor bemegyünk nem kell kitalálni, hogy mit csináljunk még. Vacsi, fürdés, altatás és némi énidő.

Sarazás a játszótéren

Megdöbbentő megfigyelés: vannak szülők, akik ezt nem engedik meg a gyerekeknek! Sőt, gyakran látok zokniban homokozó gyerekeket!

Meztelen és koszos babatalpak

Kolostalp – rajongó vagyok! Szeretem koszosan, tisztán, sárosan! Bárcsak ne nőne meg soha!

Utazás

Örülök, hogy nem vagyok pesti lány, így mindig van lehetőségem egy kicsit vidéken megpihenni, friss levegőt szívni. Akkor is jól jönnek a messzi szülők, amikor nincs kilátásában semmi más nyaralás.

Napozás

Ja nem, az az előző életemben volt (gyerek előttiben). Most vagy nincs vagy sajnálom rá az időt. Akkor barnulás a játszón, vagy jógázás közben, úgy, ahogyan sikerül. 🙂

Sörözés

Nem szeretem az alkoholt! Minél idősebb vagyok, annál rosszabbakat tesz velem. Maximum nyáron az ízesített sörök jólesnek. A teraszon, esténként, vizsgaidőszak után.

+1 Zsákolás

Pár dolgot már átviszünk a házba, hogy élhetőbbé tegyük a környezetünket a maradék két, itteni hónapra.

+2 Álmodozás

Az új otthonról, a berendezésről, az új életünkről. Ötletelés, számolás, izgalmas tervezés.

Kívánok mindenkinek pezsgős, nyüzsgős, kikapcsolódós, szép nyarat!

Gabi 

Leave a Reply