Döntőben a blog! Irány a Womanity Fesztivál!

womanityÚgy történt a dolog, hogy egy kedves olvasó írt nekem  egy nap, és felhívta a figyelmem egy pályázatra. Nem igazán illett bele a blog a kiírásba, mivel igaziból szervezeteket, női közösségeket céloztak meg, és csak egy kis sarokba bújtatták, hogy esetleg bloggerek is pályázhatnak. Ha egyedül találok rá, a kishitűségem tuti legyint egyet és azt mondja: – Á az én blogom úgysem elég ehhez. Biztatásnak éreztem az olvasóm felhívását, és arra gondoltam, ha Ő úgy látja, hogy beillik a blog a kiírásba, akkor lehet benne valami. Ráadásul kitűztem célul magamnak, hogy az idei évben kihasználom a reklámozásra való lehetőségeket és fejlesztem a blogot. Február 10 volt a leadási határidő. 5-én úgy gondoltam, hogy a napokban megírom a pályázatot. 7-én újra elolvastam a kiírást és megállapítottam, hogy erre esélyem sincsen, na meg ötletem se sok, hogy mit írjak. 8-án megálmodtam egy ötletet és megírtam fejben. 9-én megbeszéltem magammal, hogy semmi értelme, és amúgy is nekem pici babám van, nincs jogom, időm, energiám pályázatokkal foglalkozni. 10-én este elővettem az éves, nagy gondossággal leírt céljaimat, seggbe rugdostam magam kétszer és fél óra alatt megírtam a pályázatot. Szinte maguktól dolgoztak az ujjaim, hirtelen pontosan tudtam, hogy mit kell írjak. Megállapítottam, hogy mégis csak van valami fantázia a blogban, de ehhez a felhíváshoz akkor sem illik egészen a témája. Addig el sem jutottam, hogy elolvassam, hogy mi történik, ha a döntőbe jutok. 20-án este gépiesen nyitottam meg az e-mailjeim. Mióta itthon vagyok Kolosnyikovval, jószerivel csak reklámlevelek környékeznek meg, illetve pár szokványos hírlevél érkezik azokról az oldalakról, ahová feliratkoztam. Most azonban feltűnt egy levél, mely így kezdődött: Örömmel értesítjük, hogy bekerült a döntőbe, a legjobbak közé! Majd leestem a kanapéról, olyan hadonászva nyúltam a gép felé és nyitottam meg az e-mailt. Ledöbbentem, amikor a következő sorokat olvastam: – A döntőbe bejutott közösségeknek 6 perc színpadidejük van a bemutatkozásra. Színpadidejük? Nem írták el és, mondjuk szabadidejüket akartak írni??? Elkerülte a felhívásba a figyelmem, hogy a döntőbe jutás színpadi szerepléssel jár.

Egy éves fesztivál nagy színpadán fogok beszélni az én értelmetlen nevű blogomról!!!

Fokozzam? A három hónapja kialvatlan fejemmel fogok beszélni egy nagy színpadon Leslie L. Lawrence után? Öt hónapja nem tettem ki a lában Csepelről, nem lámpalázam lesz, hanem emberfélelmem!!! No és mibe megyek? Szoptatós melltartóba és melegítőgatyába? A régi ruháim vagy nem jönnek rám vagy nem állnak jól! Igaziból nem is emlékszem, hogy milyen régi ruháim vannak, mert a vállfás szekrénybe nem néztem be vagy egy éve. Gondolhatjátok, hogy tízszer megnyitottam azt a bizonyos e-mailt, majd vártam pár napot, hátha megírják, hogy tévedés volt részükről, mégsem én megyek a döntőbe, hanem egy másik blog írója. Nem írtak. Sőt én küldtem a kérdést, hogy az olvasóim elég ha csak nálam iratkoznak fel vagy regisztrálniuk is kell. Erre is válaszoltak, hogy elég nálam feliratkozniuk. Szóval igaz!

Március negyedikén a Womanity Fesztivál színpadán közönség előtt fogok beszélni a blogomról! Állllaaaattt!

A másik rész is igaz, vihetem az olvasóimat. Legalább négyet, maximum akárhányat!!! Az olvasók nagyobb részével soha nem is találkoztam, most pedig meghívhatom őket egy fesztiválra! Micsoda lehetőség! Szóval kedves blogomat olvasó! Ha szeretnél részt venni a Womanity Fesztiválon teljesen ingyen és egy kicsit rám is kíváncsi vagy (én az olvasókra nagyon), netalántán annyira elvetemült is, hogy meg is hallgatnád mit zagyválok pár percben a blogomról, nos ez esetben azt javaslom, hogy iratkozz fel és tarts velem március negyedikén.

Tudnivalók: 

Ha az én közösségem részeként jössz a fesztiválra, akkor a belépés teljesen ingyenes, sőt kis ajándék is vár rád a belépéskor! Nem kell mást tenned, mint EZT az űrlapot megnyitnod és felírni a neved február 27-ig! Semmi mást, csak a neved. Én 28-án leadom a névsort a fesztivál szervezőinek és ők regisztrálnak benneteket! Tehát nem kell külön regisztrálni sehol, csak nálam feliratkozni! Az nem elég, ha rám írsz, hogy írjál fel, neked kell megtenned!

Március negyedikén fél 12-kor a helyszín bejáratánál MENYASZÖRP gyülekező lesz. Addigra szerzek egy feltűnő Menyaszörp táblát vagy fapózban állok ott (vagy egyszerűen keressetek egy kialvatlan fejű nőt), de valahogyan tuti felismertek majd! A döntőben megnézik, hogy hány emberből áll a közösségem, vagyis együtt kell bemennünk és amíg le nem jövök a színpadról, együtt is kell maradnunk! Utána mindenki mehet amerre lát, élvezheti a fesztivál egyéb programjait. Itt nézhetik meg azokat is! 

Köszönöm az eddigi feliratkozásokat, már tizenketten vagytok! Nagyon izgalmas ez számomra és várom a találkozót! Gyertek minél többen!

Gabi

3 hozzászólás on Döntőben a blog! Irány a Womanity Fesztivál!

 1. Csilla
  2017-02-26 at 09:16 (2 évvel ago)

  Ez valami nagyszerű!!!! Szeretettel gratulálok, és nagyon örülök, hogy sikerült! Biztos vagyok benne, hogy az előadásod is jól fog sikerülni, hiszen ez a te témád, a te világod, és amikor majd kiállsz, akkor már úgyis megnyugszol. (Csak előtte fogsz sokat izgulni. 🙂 ) Nagyon szeretnélek megnézni, de éppen Spanyolországban látogatom meg kismama barátnőmet. 🙂 Remélem lesz majd beszámoló a nagy napról és képeket is láthatunk! Sok sikert! 🙂

  Válasz
  • menya_szorp
   2017-02-26 at 19:20 (2 évvel ago)

   Köszönöm Csilla! 🙂 Eljössz a Fesztiválra? Szívesen találkoznék veled!

   Válasz
   • Csilla
    2017-02-27 at 07:27 (2 évvel ago)

    Pont akkor nem leszek itthon, látogatóban leszek kismama barátnőmnél. 🙂 Pedig én is szívesen találkoztam volna veled! 🙂

    Válasz

Leave a Reply