Anyák napi menyaötletek (nyomtatható)

kupon-01Már nincsen sok idő vasárnapig, ezért pár olyan számomra kedves ötletet gyűjtöttem össze, mely anyák napjáig könnyen kivitelezhető.

mothers-day-gift3

Szerintem az anyák imádják a kényeztetést, hiszen Ők annyit gondoskodnak a gyerekeikről, hogy ha néha fordítva történik, az igazán jóleső érzés lehet. Itt kicsit magamból indultam, mert imádok kencéket kotyvasztani, így én biztosan ezt választanám. Az első képen nem feltétlen magad kell elkészítsd a kencét, de a formás kis flakonokat igen. Szívesen elnézném ezt a szettet a fürdőszobámban!

DIY-lemon-mint-sugar-scrub

relaxing-lavender-bath-salts-Young-Living

Ha mégis magad készítenéd a beltartalmat, akkor a legegyszerűbb a testradírt elkészíteni (és sokkal jobban is működik, mint a bolti). Én gyakran készítem a citromos fajtát: kristálycukor+egy citrom leve+ kókuszolaj vagy szőlőmagolaj+ e-vitamin. Igazi luxuskényeztetés így tavasszal a bőrnek, és nem utolsó sorban feszesít.

mothers day

Ha nincs időd vagy kedved kreatívkodni, de mégis ötletes ajándékot adnál, akkor még van időd a nyomdába elszaladni, és rányomtatni egy párnára szívalakban a testvéred és a saját neved.

anak napi ajandek

Azt hiszem a szülők azok, akik sosem unják meg a fényképeket nézegetni. Lehet adni közös fotót, gyerekkori fotót, vagy családi albumot. Ez a mágneses fényképrakosgatással pedig egészen egyedien tudja összeállítani a kedvenc fotóit az édesanyánk.

mothers-day-gift6A tanítványokkal már egész héten anyák napi lázban égtünk, és szebbnél szebb ajándékokat gyártottunk. Az egyik legszebb ez a muffin virágos megoldás lett.

20150424_113413

A másik pedig a ceruzaháncsból faragott virágkép. Igazán egyszerű, magyarázni sem kell. A virágok közepére a hegyezéskor keletkezett ceruzaport szórtuk, a háttér satírozást ugyanezzel oldottuk meg.

kupon-01

Akinek pedig semmi ötlete vagy ideje sincs (és együtt él még az anyukájával), azoknak egy készítettem pár kupont, nyomtatható verzióban, melyek letölthetőek. Aztán vigyázat, a kuponok beváltásra kerülnek!:-)

Letölthető kuponok:

kupon

Remélem valamelyik ötlet kedvedre lesz! Boldog készülést!:-)

Menyaszörp Facebookon is itt

 

 

Leave a Reply