A blogról

 

Kedves Olvasó!

Köszöntelek az Anyaszörp blogomon! Gabinak hívnak. Anya, gyógypedagógus, gyerekjóga-oktató és blogíró vagyok.

Szerencsére! Azért ez a nyomaték, mert sokáig azt hittem, hogy anya talán sosem leszek. Kolos babánk a második lombikprogram sikeres és tökéletes eredménye.

Amikor elkezdtem írni a blogot Menyaszörp néven, akkor a gyermekért való küzdelem volt a fő téma (az ehhez a témához kapcsolódó bejegyzéseimet a LOMBIK menüpont alatt találod).

Igen, a kisfiúnk nem jött gombnyomásra, de az érkezésével megváltozott élethez való alkalmazkodás sem. Én úgy érzem, hogy nem születtem meg egyből anyának a kisfiam születésével, hanem fokozatosan érek azzá. Zsonglőrködök a kakis pelusok, a szoptatás, a háztartás és az önmegvalósítás ellentmondásos mezsgyéjén. Ha a gyermekkori emlékeim között kutatok, akkor úgy emlékszem vissza az anyukámra, hogy mindig gondterhelt volt, fáradt és elégedetlen önmagával. Most, hogy anya lettem, megértem, de én nem elégszem meg ennyivel, ma egy nőnek több választása van. A gyereknevelés és a háztartási teendők mellett (vagy alatt) sportolok, egészségesen élek és blogot írok. Hétköznapi anya vagyok, hétköznapi gondokkal, de cseppet sem hétköznapi megoldásokkal! 🙂

Hogy mit nyújthat neked a blogom?

Őszinte sorokat, humort, fejlődési naplót (Babanapló), motivációt és örömkeresést (Heti örömök), életmódbeli tippeket az anyanapokhoz.

Ha nem szeretnél lemaradni egy bejegyzésről sem, akkor csatlakozz a blog Facebook oldal követőihez, inspiráló képekért keress Instagramon, vagy az az érdekel, hogy milyen úton-módon lettem anya, egy videót is meg tudsz tekinteni a történetünkről itt!

Gabi

Leave a Reply